Helpdesk

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen


V.
Hoe kan ik mijn Disney account verwijderen?
A.
Als je je Disney account verwijdert, worden al je persoons- en transactiegegevens die zijn opgeslagen op de Disney Platforms gewist. Je kunt je Disney account als volgt verwijderen:

– Maak verbinding met je Disney account en ga naar "Instellingen".
– Klik op de link "Je account verwijderen".
– Bevestig je keuze door te klikken op de knop "Ja, verwijder dit account".

Houd er rekening mee dat het verwijderen van je Disney account niet leidt tot het wissen van de persoonsgegevens of transactiegegevens die met Disney zijn gedeeld ten behoeve van een boeking, aankoop of communicatie. Het kan tot 14 dagen duren voordat je account daadwerkelijk is verwijderd. In deze periode kun je geen nieuwe account aanmaken met hetzelfde e-mailadres.



Meer hulp