Hjælpecenter

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål


Q.
Hvordan sletter jeg min Disney-Konto?
A.
Hvis du sletter din konto, slettes alle dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger, der er gemt på tværs af Disney-platforme. Hvis du ønsker at slette din Disney-Konto, skal du følge disse trin:

- Opret forbindelse til din Disney-Konto og gå til ”Indstillinger”.
- Klik på linket “Slet din konto”.
- Bekræft valget ved at klikke på knappen ”Ja tak, slet denne konto”.

Bemærk: Hvis du sletter din Disney-konto, bliver de personlige oplysninger eller betalingsoplysninger, som du har oplyst til Disney til brug for booking, køb eller kommunikation, ikke slettet. Det kan tage op til 14 dage at slette din konto, og i den periode vil du ikke kunne oprette en ny konto med den samme e-mailadresse.



Mere hjælp